BREAKING: FAW Bestune & Huaihai New Energy Auto-projekt blev underskrevet med succes

Xuzhou højteknologiske zonestyringskomité, FAW Bestune Car Co., Ltd. og Huaihai Holding Group Co., Ltd. underskrev med succes den nye fælles produktionskontrakt for energibiler i Changchun City, Jilin-provinsen den 18. maj 2021, som også er tidspunktet for 15-årsdagen for grundlæggelsen af ​​FAW Bestune-mærket.

微信图片_20210519083806

微信图片_20210519083817

Sui Zhongjian, generaldirektør og vicesekretær for CPC-komiteen i FAW Bestune Car Co., Ltd., Yu Fan, medlem af Tongshan-distriktets stående udvalg og administrerende vicedirektør for ledelsesudvalget for Xuzhou High-tech Zone, og An Jiwen, sekretæren for CPC-udvalget og formand for Huaihai Holding Group Co., Ltd., underskrev kontrakten på stedet.Zhuang Zhaolin, vicesekretær for CPC-udvalget og borgmester i Xuzhou City, Gong Weifang, sekretær for CPC-udvalget i Tongshan-distriktet og sekretær for partiarbejdsudvalget i Xuzhou High-tech Zone, og Qiu Xiandong, vicesekretær for CPC-udvalget og General Manager for FAW Group var til stede for at lykønske og bekræfte underskrivelsen.

Som svar på det nationale mål "Peak Carbon Dioxide Emissions, Carbon Neutrality", vil FAW Bestune arbejde sammen med Huaihai Holding Group for at fremme forskning og udvikling og produktion af nye energibiler i Xuzhou High-tech Zone.Med en samlet investering på CNY 5,5 milliarder forventes projektet med en årlig produktion på 500.000 sæt nye energibiler.I mellemtiden vil regeringerne i Xuzhou by, Tongshan District og Xuzhou High-Tech Zone træffe støttende foranstaltninger fra alle niveauer og ikke spare nogen indsats for at støtte FAW Groups landing i Xuzhou og fremme projektkonstruktionen og fremskynde udviklingen.
Den succesfulde underskrivelse af FAW Bestune & Huaihai New Energy Auto Project vil yderligere styrke og udvide Xuzhou-bilindustrien, booste status og forbedre det fremtidige udviklingsmønster for Xuzhou-bilindustrien.

 


Indlægstid: 19. maj 2021