Huaihai Holding Group vil deltage i den 14. China Overseas Investment Fair

0

Den 27.-28. maj deltager Huaihai Holding Group i den 14. China Overseas Investment Fair, med sin stand placeret i foyeren på første sal i China National Convention Center i Beijing. Huaihai Holding Group vil fremvise en fremadskuende række af nye natrium-ion-energiprodukter, der demonstrerer deres dybe indsigt og praksis i fremtidige nye energiløsninger.

1

Huaihai Holding Group blev grundlagt i 1976 og har altid holdt fast i sin virksomhedsmission om "Loyalitet til partiet, kærlighed til mennesker, velstand for nationen." Gennem flere års konstant og innovativ udvikling er det vokset til en højteknologisk, miljøvenlig og international storstilet privat virksomhed, der integrerer videnskab, industri og handel. Huaihai Holding Group er en vicepræsident-enhed i China Association of Small and Medium Enterprises (CASME), og er blandt de 500 bedste kinesiske produktionsvirksomheder, de 500 bedste kinesiske private virksomheder og de 100 bedste Jiangsu-virksomheder.

2

Huaihai Holding Group har i samarbejde med det verdenskendte BYD etableret Huaihai Fudi Sodium Battery Technology Company, som kan prale af verdens førende natrium-ion batteri højteknologiske produkter og besidder to store kernekompetencer i verdensklasse. På dette års messe vil Huaihai Holding Group imponere deltagerne med sine banebrydende produkter, herunder natrium-ion-tohjulede biler, trehjulede biler, nye energikøretøjer, natriumion-fotovoltaisk energilagring og natriumion-strømbatterier.

3

4

Som en førende virksomhed i mikrokøretøjsindustriens kæde har Huaihai Holding Group ekspanderet til det globale marked siden 2008. Over 16 års dedikeret indsats har dens forretning spredt sig til mere end 120 lande og regioner, konsekvent med titlen som industriens eksportmester i mange år. I løbet af det seneste år steg Huaihai Holding Groups produktion og salg af mikrokøretøjer med 30%, med et kumulativt salg på over 28,82 millioner enheder, hvilket bibeholdt sin førende position i branchen i 18 år i træk.

5

I forbindelse med den globale nye energiindustritrend implementerer Huaihai Holding Group, styret af ny kvalitetsproduktivitet, den nationale udviklingsstrategi dybt, fokuserer på højteknologisk natriumionbatteri og integrerer sig aktivt i Bælte- og Vejinitiativet. Det søger omfattende globale partnere gennem tre hovedformer: agentur, direkte salg og joint ventures. I løbet af de næste 5-10 år planlægger Huaihai at samarbejde med globale partnere for at nå det ambitiøse mål om en trillion-yuan industri, at samkonstruere et nyt økosystem for den globale nye energiindustrikæde og udforske en storslået plan for den fremtidige udvikling af den nye energiindustri.

6

Huaihai Holding Group inviterer hjerteligt globale industrieliter, partnere og venner fra alle sektorer til at besøge vores udstillingsområde og diskutere den store vision for den nye energiindustri. Vi tror på, at Huaihai gennem denne storslåede begivenhed vil slutte sig sammen med flere partnere, hvilket indvarsler et nyt kapitel af internationalt samarbejde i den nye energiindustri!

640


Indlægstid: 27. maj 2024