Førende med natriumbatterier træder Huaihai Brand ind i en ny æra med internationalisering

I dagens verden fejer den grønne revolution over hele kloden, og den nye energiindustri blomstrer. Huaihai Holding Group, der er førende med fremadskuende natriumbatteriteknologi, bevæger sig mod centrum af den internationale arena og påbegynder en ny rejse i den nye energirevolution.

1

Natriumbatteri lederskab, åbning af nye kanaler for ny kvalitetsproduktivitet

Stillet over for dybtgående ændringer i den globale energistruktur, har Huaihai Holding Group meget anerkendt det enorme potentiale i natrium-ion-batterier. Huaihai reagerer aktivt på den nationale opfordring til produktivitetsudvikling af ny kvalitet og betragter natriumbatteriteknologi som en nøgledrivkraft for opgradering af den nye energiindustri. I samarbejde med det globalt anerkendte BYD-firma har Huaihai etableret Huaihai Fudi Sodium Battery Technology Company. Dette skridt markerer ikke kun Huaihais teknologiske lederskab inden for natriumbatterier, men repræsenterer også et væsentligt skridt i udformningen af ​​den globale nye energiindustrikæde og deltagelse i international konkurrence.

2

Huaihai Fudi Sodium Battery Technology Company etableret gennem samarbejdet mellem Huaihai og BYD (rendering).

Ved at mestre verdensførende natrium-ion batteri højteknologi, har Huaihai udviklet "332" otte nye kvalitetsindustrier inden for nøgleområder som nye energikøretøjer og fotovoltaisk energilagring af natriumbatterier. Denne strategiske planlægning demonstrerer ikke kun koncernens præcise fremsyn i det fremtidige marked, men giver også stærk støtte til at opnå et spring i produktivitet af ny kvalitet. Året 2024 ses som startåret for masseproduktion af natriumbatterier. Med den gradvise modning af relaterede teknologier i natriumbatteriindustriens kæde, omkostningsoptimering og industrialiseringsfremskridt vil Huaihai utvivlsomt opnå en hidtil uset konkurrenceevne på markedet.

3

Huaihai's fulde udvalg af natriumbatteriprodukter

Brandkonsolidering, indleder et nyt kapitel for "Huaihai Made" internationalt

Hver optræden af ​​Huaihai Holding Group på den internationale scene har stærkt vist kernestyrken af ​​sit brand. Hvad enten det er på den 135. Canton Fair eller den imponerende præstation ved INAPA2024 i Indonesien, har Huaihais natriumbatteriprodukter med deres unikke højteknologiske fordele tiltrukket sig opmærksomhed fra forretningsfolk fra hele verden. I april i år vandt Huaihais visning af et komplet udvalg af natriumbatteriprodukter på Canton Fair ikke kun udbredt anerkendelse fra indenlandske og internationale købmænd, men fik også fokuseret dækning fra flere autoritative medier, herunder CCTV. Denne eksponering har markant forbedret det internationale omdømme for "Huaihai Made", og lægger et solidt grundlag for Huaihais efterfølgende oversøiske ekspansion. Desuden vandt Huaihai "Outstanding Contribution Award" på den 14. Overseas Investment and Cooperation Fair, en anerkendelse af både dets tidligere resultater og dets internationaliseringsstrategi.

4

Formand An Jiwen bliver interviewet af Xinhua News Agency

5

Huaihai var med i en CCTV-reportage på den 135. Canton Fair

6

Huaihai modtog prisen for fremragende bidrag ved den 14. oversøiske investerings- og samarbejdsmesse

Innovativt samarbejde, der udstikker en ny vej til global ekspansion

I globaliseringsbølgen har Huaihai Holding Group altid været i front og samarbejdet åbent med partnere i ind- og udland for gensidig udvikling. Huaihais dybe samarbejde med Xinhua News Agency manifesterer sig ikke kun i brandkommunikation, men også i den strategiske fremme af brand internationalisering. Gennem samarbejdet med Xinhuas China Brand-projekt har Huaihais brandhistorie fået en bredere udbredelse, hvor tilpassede tjenester og intensiv salgsfremmende støtte tilfører brandets opstigning til den globale højværdikæde ny vitalitet.

7

Huaihai og Xinhua News Agency organiserer strategiske samarbejdsforhandlinger

Derudover har udvekslinger med organisationer som det italienske handelskammer og det tjekkiske centralasiatiske handelskammer øget den gensidige forståelse og tillid, hvilket åbner op for dybere og bredere internationale samarbejdsmuligheder for Huaihai. Disse udforskninger er ikke kun fortællingen om Huaihais brandhistorie, men også en levende illustration af transformationen og opgraderingen af ​​Kinas fremstillingsindustri, der skifter fra "Made in China" til "Intelligent Manufacturing in China," fra "kinesisk hastighed" til "kinesisk kvalitet". ," og fra "kinesiske produkter" til "kinesiske mærker."

8

Formand Gelli og hans delegation fra det italienske handelskammer besøger for udveksling og kommunikation

9

Formand Jiri Nestaval og hans delegation fra det tjekkiske handelskammer i Centralasien besøger for udveksling og kommunikation

Fejer jorden rundt og begiver sig ud på en ny rejse til brand internationalisering

Huaihai Holding Group har udvidet til over 120 lande og regioner verden over. Dets oversøiske forretningsnetværk dækker store markeder i Asien, Europa, Amerika og Afrika, og opnår en overgang fra eksport af enkelt produkt til transnational branddrift. Ved at etablere oversøiske industriparker og uddybe lokaliseret samarbejde med lokale partnere har Huaihai ikke kun effektivt integreret globale ressourcer, men også forbedret mærkets tilpasningsevne og konkurrenceevne i forskellige kulturelle sammenhænge.

10

Huaihais forretning har dækket mere end 120 lande og regioner verden over

11

Huaihai er ved at etablere en lokaliseret produktionslinje i Malaysia

I internationaliseringsprocessen forfiner Huaihai løbende sin produktstruktur, forbedrer sine multi-kategoris produktstyringskapaciteter og bidrager med "Huaihai-løsningen" til den globale udvikling af nye energi- og nye energikøretøjsindustrier gennem supplerende kæder, udvidede kæder og forbedrede kæder. Samtidig samarbejder Huaihai med oversøiske partnere gennem internationale joint ventures, agenturer og modeller for direkte salg for i fællesskab at opbygge et gensidigt fordelagtigt globalt nyt samarbejdsøkosystem for energiindustrien. Denne innovation i traditionelle internationale samarbejdsmodeller er et solidt skridt i retning af at løfte Huaihai-mærket til nye globale højder.

12

Formand An Jiwen præsenterede det internationale samarbejde "Huaihai Plan" på det 14. Outbound Investment and Cooperation Forum for Eurasian Regions under messen

Huaihai Holding Group, drevet af natriumbatteriteknologi, styret af internationaliseringsstrategier og med en åben og samarbejdsorienteret tankegang, accelererer sin rejse mod det store blå hav af den globale nye energiindustri. Gennem kontinuerlig teknologisk innovation, uddybet internationalt samarbejde og effektiv markedslayout stræber Huaihai efter at gøre "Huaihai Made" til et fremtrædende navn på det nye energimarked. Når vi ser fremad, vil Huaihai fortsætte med at samarbejde med globale partnere for at udforske de uendelige muligheder for grøn teknologi, gradvist realisere den store vision om "Sodium Battery Huaihai, Connecting the World", og bidrage med Huaihais visdom og styrke til den globale energirevolution og bæredygtig udvikling mål!


Indlægstid: 24-jun-2024